Stifinneren Barnehage SØK BARNEHAGEPLASS HER

Omtaler

Vi er opptatt av hva foreldre, ansatte, besteforeldre og venner tenker om barnehagen og setter stor pris på tilbakemeldinger, både positive og konstruktive. Her er noen av våre nylige omtaler.
Ansatt Siv Sund
"Stifinneren barnehage er en barnehage som tar utgangspunkt i barns kreative impulser. Det er kun i Stifinneren jeg har sett barn virkelig slippe seg fri kreativt og ikke ha noen begrensninger på hva man kan lage, gjøre, leke og være. Jeg opplever alle de ansatte som genuint opptatt av barns beste."
Forelder
"Lekeplassen i barnehagen består av mye naturlig arealer som grenser til stier og landbruk uten trafikk. Helt supert for barn."

Forelder
"Det er mye fokus på kreativitet og barnehagen har mange alternative leker og lite plast. Det setter vi pris på."

Priser

Vi har laget en oversikt over kostnader du får i vår barnehage. Vi sender ut månedlig faktura og ønsker å jobbe for å være en barnehage du ønsker å ha barnet ditt i.
Pakke
Dette er inkludert
Grunnleggende

Fulltids plass er mest vanlig, men barnehagen tilbyr også deltid for de som ønsker det. Prisen er regulert av staten og innebærer tilbud hele året med unntak av 5 uker ferie lukket og 5 planleggingsdager.

3135 NOK

Søk her
Kost

Stifinneren barnehage har alle måltider inkludert i sin kostplan. Det serveres hovedsaklig havregrøt med noe attåt til frokost. Vi har varmmat 3-4 dager i uken og vi har fruktmåltid med knekkebrød på ettermiddagen. Vi baker eget brød, vi har klart fokus på vår meny med både vegan, fisk og kjøtt/fjærkre hver uke.

350 NOK

Søk her
Ekstra tilbud, lørdags åpent

Barnehagen ønsker å hjelpe til å aktivisere barna og avlaste foreldre også i helger. 1 lørdag i måneden holder vi åpent fra 10-14. Dette er gratis for alle barn som går i vår barnehage.