Stifinneren Barnehage SØK BARNEHAGEPLASS HER 

93287374

Om oss

En kreativ barndom med kjærlighet og tilhørighet

Hvem er vi?

Stifinneren barnehage er en privat barnehage innerst i Damgaten i vakre Åsgårdstrand. Vi jobber etter en pedagogikk som tror på at barn er kompetente og søker å forstå verden gjennom å bruke sine 100 språk. Det betyr at barnehagen må tilby barna flere perspektiver og verktøy for å stimulere læring og lek. 

Vi jobber mye med prosjektarbeid og barna får opplevelser med mange ulike materialer som maling, leire, tekstiler, naturmaterialer, konstruksjonsmateriell. Vi bruker gjenbruksmaterialer i stor grad for at barna selv skal få definere sitt lesemiljø. Barna får også mulighet til å utforske ulike fenomener ved bruk av digitalt utstyr som pc, kamera, ipad etc. Vi er en kreativ barnehage med fokus på det estetiske uttrykk.
Barnehagen er mye ute og vi trives med den profilen. Vi har et fantastisk nærmiljø med både skog, hav, landbruk og mange stier i vårt område. Barna har alltid et utevalg og vi bidrar til at utetiden byr på positive opplevelser for dem. 
 Vi har også stor fokus på kosthold, baker eget brød og har varmmat 3-4 dager i uken.
Det er ikke lett å beskrive et så levende hus med få ord, men du må gjerne følge oss videre på Instagram og Facebook :)
Ansatte

Tittei, her er vi

På huset fokuserer vi på kompetanse. Vi har mange barnehagelærere men også pedagoger med annen høyskole utdanning. Barnevernspedagog, støttepedagog, ressurspedagoger og ansatte med fordypning innen både språkopplæring, arbeid med rom, kunst kultur kreativitet, friluftsliv og småbarnspedagogikk. 

Styrer Silvia Kosmo

Styreren vår er en utdannet adjunkt med videreutdanning i veiledning. Silvia er spesialisert med 2 årig familieterapeut og tar nå en master i pedagogikk. 

"Jeg fant mening i Reggio Emilia pedagogikk med fokus på verkstedpedagogikk og et syn på barn som kompetente aktører"

En av våre kreative pedagoger 

Dette er Carina Sivertsen i sitt rette element. Hun har en 3 årig bachelor i barnehagelærer med etterutdanning i læringsmiljø og pedagogisk ledelse. 

"Jeg er spesielt opptatt av barns 100 språk og barns estetiske uttrykksformer"

Kjøkkenmedarbeider Ann Kristin

Barna er så heldige å ha Ann Kristin på kjøkkenet. Hun har gått husstell yrkesskolen og har de siste 4 årene jobbet på kjøkkenet vårt.  Hun er opptatt av at barna skal få god og sunn mat og lære de om matvarer og kjøkkenredskaper. 

"Gleden av å se barn på kjøkkenbenken der de aktivt får være med er mitt driv i hverdagen"